Cazare Rucăr - Sătic

Cabana Miraj vă pune la dispoziție cea mai bună ofertă de cazare și masă în zona Rucăr - Sătic - Dâmbovicioara - Fundata - Moieciu. Vă așteptăm!

HAI SĂ ȚINEM LEGĂTURA!

Facilități cabană

Facilități generale


Pe lângă toate celelalte facilități ale camerei în care sunteți cazați și ale frumoasei zone de munte, vă mai puteți bucura și de următoarele:

  • ▸ Loc de joacă pentru copii;
  • ▸ Sală de conferințe de 20 de persoane;
  • ▸ Parcare privată;
  • ▸ Posibilitatea de a achita cu cardul;
  • ▸ Room service.

Foișor de 18 persoane


Foișorul din lemn este ideal pentru petrecerea timpului liber alături de familie și prieteni sau dacă vă doriți să luați masa în aer liber. Totodată, în zilele calde de vară vă puteți relaxa indiferent dacă afară plouă sau razele soarelui sunt mult prea puternice.

Terasă și grătar în aer liber


Dacă optați pentru o masă în aer liber sau pur și simplu vreți să savurați o răcoritoare și să admirați priveliștea, vă recomandam terasa restaurantului nostru.
Cabana este dotată și cu un grătar profesionist pentru grupurile de turiști care închiriază toată cabana și care doresc să-și prepare singuri propria mâncare.

Activități sportive și de divertisment


O foarte bună modalitate de a vă distra și a face mișcare în același timp sunt jocurile interactive, fie că sunteți adult sau încă în perioada copilăriei.
Vă punem la dispoziție o masă de biliard și una de ping-pong, cărți de joc, table, rummy, darts, șah, karaoke, dar și excursii prin împrejurimile zonei.

Ciubăr rustic din lemn


Petrece clipe unice în aer liber, alături de familie și prieteni. Ciubărul din lemn se încălzește cu ajutorul sobei submersibilă de inox din interiorul bazinului.
Băile în apă caldă ajută la dilatarea vaselor de sânge și îmbunătățește circulația. Acest lucru poate face ca mușchii să se relaxeze, iar durerile să dispară.

HAI SĂ ȚINEM LEGĂTURA!

Vă vom transmite ofertele noastre speciale de Paște, Crăciun, Revelion etc.