Cazare Rucăr - Sătic

Cabana Miraj vă pune la dispoziție cea mai bună ofertă de cazare și masă în zona Rucăr - Sătic - Dâmbovicioara - Fundata - Moieciu. Vă așteptăm!

HAI SĂ ȚINEM LEGĂTURA!

Obiective turistice

Oaza ta de liniște și relaxare


Cabana Miraj este amplasată într-o deosebită zonă subcarpatică, pe versantul de sud al masivului Piatra Craiului. Peisajele înconjurătoare, aerul, liniștea, tradițiile și căldura acestor locuri fac din fiecare moment petrecut aici să fie mereu unul de neuitat.


Peștera Dâmbovicioara

Peștera s-a format datorită acțiunii apelor pârâului Dambovicioara, care au tăiat în calcarele de vârstă jurasică ale Masivului Piatra Craiului. Peștera Dâmbovicioara este formată dintr-o galerie unică, cu o lungime totală, de 555 m.

Vezi detalii

Cheile Dâmbovicioarei

Râul Dâmbovicioara a săpat în formațiunile de roci sedimentare, calcaroase, și gresii, conglomerate un adevărat canion lung de 8 km, care în unele porțiuni valea are pereți verticali ce depășesc 200 de m înâlțime.

Vezi detalii

Masivul Piatra Craiului

Altitudinea maximă a Pietrei Craiului este atinsă în vârful Vârful La Om, cunoscut și ca Piscul Baciului, având 2.238 m. Masivul are numeroase piscuri peste 2.000 de metri altitudine.

Vezi detalii

HAI SĂ ȚINEM LEGĂTURA!

Vă vom transmite ofertele noastre speciale de Paște, Crăciun, Revelion etc.