Cazare Rucăr - Sătic

Cabana Miraj vă pune la dispoziție cea mai bună ofertă de cazare și masă în zona Rucăr - Sătic - Dâmbovicioara - Fundata - Moieciu. Vă așteptăm!

HAI SĂ ȚINEM LEGĂTURA!

Obiective turistice

Oaza ta de liniște și relaxare


Cabana Miraj este amplasată într-o deosebită zonă subcarpatică, pe versantul de sud al masivului Piatra Craiului. Peisajele înconjurătoare, aerul, liniștea, tradițiile și căldura acestor locuri fac din fiecare moment petrecut aici să fie mereu unul de neuitat.


Peștera Dâmbovicioara

Peștera s-a format datorită acțiunii apelor pârâului Dambovicioara, care au tăiat în calcarele de vârstă jurasică ale Masivului Piatra Craiului. Peștera Dâmbovicioara este formată dintr-o galerie unică, cu o lungime totală, de 555 m.

Vezi traseu

Cheile Dâmbovicioarei

Râul Dâmbovicioara a săpat în formațiunile de roci sedimentare, calcaroase, și gresii, conglomerate un adevărat canion lung de 8 km, care în unele porțiuni valea are pereți verticali ce depășesc 200 de m înâlțime.

Vezi traseu

Masivul Piatra Craiului

Altitudinea maximă a Pietrei Craiului este atinsă în vârful Vârful La Om, cunoscut și ca Piscul Baciului, având 2.238 m. Masivul are numeroase piscuri peste 2.000 de metri altitudine.

Vezi traseu

Marele Grohotiş

Se întinde pe o porțiune de 4 km, are forma unei văi înspumate și este cel mai important fenomen carstic din Carpați. Pe lângă aspectul încântător și uluitor în același timp, aici se ascunde printre pietre o floră unică în lume: garofița de munte, planta endemică pentru Piatra Craiului.

Vezi traseu

Peștera Urșilor

O capodoperă a naturii, Peştera Urşilor (Peştera Colţul Surpat) a fost descoperită în anul 1951, fiind unicat în România şi Europa. Fiind uscată, spaţioasă şi suborizontală, peştera se poate vizita în orice anotimp şi cu orice echipament. Vizitarea durează aproximativ o oră.

Vezi traseu

Barajul Pecineagu

Ridicat pe râul Dâmbovița, într-un peisaj ce-ți taie răsuflarea, într-o depresiune ce se reazemă pe Munții Piatra Craiului și pe Masivul Iezer-Păpușa, barajul ”Pecineagu” este unul dintre cele mai mari de anrocament din Europa și merită cu adevarat să fie vizitat.

Vezi traseu

HAI SĂ ȚINEM LEGĂTURA!

Vă vom transmite ofertele noastre speciale de Paște, Crăciun, Revelion etc.